Antena 3 CNN Sport Tenis Mesajul lui Ilie Năstase, după prestația dezamăgitoare a Simonei Halep: ”Nu poți să-ți propui și să realizezi ceva când vrei tu”

Mesajul lui Ilie Năstase, după prestația dezamăgitoare a Simonei Halep: ”Nu poți să-ți propui și să realizezi ceva când vrei tu”

Mesajul lui Ilie Năstase, după prestația dezamăgitoare a Simonei Halep: ”Nu poți să-ți propui și să realizezi ceva când vrei tu”
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Mar 2017   •   16:36

Ilie Năstase a afirmat, într-un interviu acordat libertatea.ro, că Simona Halep trebuie să-și găsească un doctor, după ce românca a fost eliminată în turul III de la Indian Wells, după o prestație dezamăgitoare, în care a acuzat faptul că picioarele n-au ascultat-o deloc. 

”Trebuie să-și găsească un doctor, să-i recomande o perioadă de pauză și să o respecte. Ea zice că e bine fizic, dar când se apucă să joace reapar problemele. Credeți că ea nu vrea să câștige? Mai este ceva: hazardul! Nu poți să-ți propui și să realizezi ceva când vrei tu. Ce, eu, în 1973, mi-am propus să devin numărul 1? Nu, am câștigat 8 turnee la rând și am ajuns pe primul loc”, a spus Ilie Năstase.

Întrebat dacă Simona Halep ar avea nevoie de alt antrenor, Ilie Năstase a răspuns: „Ce să facă antrenorul? Crezi că eu câștigam meciurile pentru că era antrenorul meu în tribună? Ai văzut ce am declarat recent? Că mie nu-mi trebuia antrenor, ci o femeie frumoasă care să stea în loja mea. Nu sunt de acord cu intrarea antrenorilor pe teren, în pauzele dintre game-uri. Aș scoate regula asta!”.

×
Subiecte în articol: indian wells Ilie Nastase Simona Halep
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close