Antena 3 CNN Sport Tenis Prima reacție a Simonei Halep, după califcarea în sferturile turneului WTA de la Doha: ”Mă simt foarte bine că am câștigat”

Prima reacție a Simonei Halep, după califcarea în sferturile turneului WTA de la Doha: ”Mă simt foarte bine că am câștigat”

Prima reacție a Simonei Halep, după califcarea în sferturile turneului WTA de la Doha: ”Mă simt foarte bine că am câștigat”
15 Feb 2018   •   18:05

Simona Halep s-a calificat în sferturi la turneul de la Doha, după ce a trecut în două seturi de Anastasija Sevastova, locul 15 WTA, scor 6-4, 6-3. În runda următoare, Halep va juca împotriva lui Catherine Bellis, locul 48 WTA, care a trecut de Karolina Pliskova.

După meci, Simona Halep a vorbit despre turneu, pe care l-a câștigat în 2014, și despre victoria împotriva Sevastovei.

"Mă simt foarte bine că am câștigat. Este un sentiment plăcut. Sevastova este o jucătoare dificilă, e greu de jucat împotriva ei. Este o plăcere să joc la Doha și sunt bucuroasă că o pot face.

Potrivit gsp.ro, când am câștigat acest turneu, a fost cel mai important triumf al carierei. Mi-a dat încredere că pot ajunge o jucătoare de top.  După acel meci, am urcat din ce în ce mai sus. Este bine să fiu din nou aici.

×
Subiecte în articol: reactie Simona Halep sferturi WTA Doha
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close