Antena 3 CNN Sport Tenis Prima reacție a Simonei Halep, după calificarea în semifinala tunreului WTA de la Doha: ”Nu joc gândindu-mă la clasament. Dacă se va întâmpla din nou...”

Prima reacție a Simonei Halep, după calificarea în semifinala tunreului WTA de la Doha: ”Nu joc gândindu-mă la clasament. Dacă se va întâmpla din nou...”

Prima reacție a Simonei Halep, după calificarea în semifinala tunreului WTA de la Doha: ”Nu joc gândindu-mă la clasament. Dacă se va întâmpla din nou...”
16 Feb 2018   •   19:01

Simopna Halep a declarat, vineri, după ce s-a calificat în semifinalele turneului de la Doha, că i-a fost greu să-şi păstreze concentrarea până la final, în partida cu americanca de 18 ani Catherine Bellis, câştigată cu 6-0, 6-4.

"Sunt foarte mulţumită de modul în care joc. Este un sentiment plăcut, mă simt bine aici, este frumos să joc din nou în semifinale la Doha. A fost un meci greu, chiar dacă primul set a fost puţin mai uşor. Este o adversară extraordinară şi e întotdeauna difcil să stai concentrată până la final. A fost greu să închei punctele, pentru că se mişcă foarte bine şi se apără destul de bine. Joacă repede şi a fost greu pentru mine să găsesc unghiurile, dar în final a fost mai bine. Am servit bine în ultimul ghem şi am fost mai agresivă. Îmi fac jocul, deoarece fac mai bine astfel. Nu joc gândindu-mă la clasament. Dacă se va întâmpla din nou, va fi frumos. Mereu mă simt ca acasă, vă mulţumesc că aţi venit, nu numai românilor, tuturor, este un public extraordinar şi sunt fericită să joc aici, la Doha", a declarat Halep, potrivit news.ro.

×
Subiecte în articol: Simona Halep semifinale Doha reactie joc
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close