Antena 3 CNN Sport Tenis Reacție vehementă a lui Cristian Tudor Popescu, după victoria Simonei Halep: „Indiferent ce spun imbecilii de pe net...”

Reacție vehementă a lui Cristian Tudor Popescu, după victoria Simonei Halep: „Indiferent ce spun imbecilii de pe net...”

Reacție vehementă a lui Cristian Tudor Popescu, după victoria Simonei Halep: „Indiferent ce spun imbecilii de pe net...”
07 Iun 2018   •   19:25

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat victoria senzațională reușită de Simona Halep în meciul din semifinalele Roland Garros cu Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4.

"Este cel mai bun meci al Simonei pe care l-am văzut de când o privesc jucând. A fost suprapusă perfect cu sine. A trimis mingea acolo unde i-a spus creierul. Mâna a urmat creierul fără nicio iotă de distanță.

Cu acest meci, Simona a trecut din categoria «mare jucătoare», în care este firesc să se afle, în ciuda unor imbecili de pe net, în categoria legendelor. După 3 finale de Mare Șlem și 15-16 trofee câștigate și alte performanțe excepționale, Simona era o mare jucătoare, dar, de azi, după ce a câștigat acest meci Simona devine o legendă a tenisului.

Pe plan mondial, milioanele de telespectatori vor avea în minte ceea ce se numește «tenisul Simonei Halep». Simona s-a exprimat în acest meci la cel mai înalt nivel al ei. Simona a fost la maximum. Putem vorbi de un tenis «marca Halep».

Mi-am dat seama ce psihic are Simona când i-a trimis pe linie Muguruzei două mingi la începutul setului secund. Au fost genul de mingi care descurajează jucătorul advers.  Simona  a trimis mingea aspru, lung, aproape de linie. Muguruza a greșit apoi cu frică în ochi. E altă Simona Halep!

Simona și-a făcut jocul ei, a jucat la fel, indiferent dacă se afla la conducere cu 5-0 sau era condusă. A jucat ca Federer!", a declarat Cristian Tudor Popescu pentru un post de știri.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Roland Garros
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close