Antena 3 CNN Sport Tenis S-a aflat adversara Simonei Halep în finala de simplu a turneului de la Montreal

S-a aflat adversara Simonei Halep în finala de simplu a turneului de la Montreal

S-a aflat adversara Simonei Halep în finala de simplu a turneului de la Montreal
Sursa foto: Foto: SImona Halep.Facebook
31 Iul 2016   •   12:00

În finala de simplu a turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2.413.663 dolari, jucătoarea română Simona Halep, nr. 5 mondial, o va întâlni pe americanca Madison Keys, nr. 10 mondial, scrie Agerpres.

Americanca a obţinut calificarea în finală după 6-2, 6-1 cu jucătoarea din Slovacia Kristina Kucova, nr. 131, venită din calificări, după ce Halep se impusese cu 6-0, 3-6, 6-2 în fala numărului 2 mondial, germanca Angelique Kerber.

După victoria în faţa lui Kerber, Halep a mărturisit că a ''abandonat un pic în setul trei. Însă voiam să mă bat, să câştig meciul. Şi asta am şi făcut''.

Pentru Keys, finala cu Halep ''va fi dificilă'' pentru că ''este cu adevărat o mare jucătoare'', a spus jucătoarea americană care va disputa a treia finală după Birmingham în 2014 (victorie) şi Roma 2015 (înfrângere).

În finala probei de dublu perechea română Simona Halep/Monica Niculescu va întâlni cuplul rus Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, care a trecut în semifinale cu 6-4, 6-2 de perechea americană Christina McHale/Asia Mohammad.

Româncele au obţinut calificarea în finală după ce au învins cu 6-3, 2-6, 10-6 slovenele Andreja Klepac/Katarina Srebotnik.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close