Antena 3 CNN Sport Tenis S-a aflat cine va fi adversara Simonei Halep în finala Roland Garros. Cu cine se va înfrunta românca

S-a aflat cine va fi adversara Simonei Halep în finala Roland Garros. Cu cine se va înfrunta românca

S-a aflat cine va fi adversara Simonei Halep în finala Roland Garros. Cu cine se va înfrunta românca
07 Iun 2018   •   19:40

Jucătoarea americană de tenis Sloane Stephens (10 WTA) va fi adversara Simonei Halep în finala turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, după ce a trecut în cea de-a doua semifinală a competiţiei, în două seturi, 6-4, 6-4, de compatrioata sa, Madison Keys (13 WTA). 

Stephens, 25 de ani, va disputa a doua sa finală de Mare Şlem, la nouă luni după ce a triumfat la New York, la US Open, chiar în faţa lui Keys. 

Aşa cum se ştie, numărul unu mondial în tenisul feminin, românca Simona Halep, s-a calificat, pentru al doilea an consecutiv, în finala turneului de la Roland Garros, joi, după ce a învins-o pe Garbine Muguruza Blanco (Spania), cu 6-1, 6-4. 

Halep are un bilanţ de 5-2 în meciurile cu Stephens, pe care a învins-o în 2014, chiar la Roland Garros, în optimi, cu 6-4, 6-3. 

Indiferent de rezultatul finalei de sâmbătă de la Roland Garros, Halep îşi va păstra poziţia de lider în clasamentul feminin.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: adversara Simona Halep finala Roland Garros
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close