Antena 3 CNN Sport Tenis Scandal în echipa de Fed Cup a României. ”Dacă vrea să bat din palme, bat din palme”

Scandal în echipa de Fed Cup a României. ”Dacă vrea să bat din palme, bat din palme”

Scandal în echipa de Fed Cup a României. ”Dacă vrea să bat din palme, bat din palme”
20 Apr 2018   •   16:18

Nominalizarea Irinei Begu în meciurile de simplu a stârnit, aşa cum era de aşteptat, supărarea Soranei Cîrstea care, cel puţin conform clasamentului, era jucătoarea numărul 2 din echipă. Ea nu şi-a putut ascunde dezamăgirea la conferinţa de presă de după stabilirea ordinii meciurilor.

“Normal, mă aşteptam să joc, aceasta era prima idee, având în vedere că eram a doua, însă tot timpul am spus-o: căpitanul decide. Am venit la FedCup, nu a contat că am fost prima, a doua, a patra. Atât timp cât am fost sănătoasă, m-am prezentat şi m-am pus la dispoziţia căpitanului şi la dispoziţia echipei. Sunt aici pentru ce are nevoie echipa. Dacă vrea să joc simplu, joc simplu, dacă vrea să joc dublu, joc dublu, dacă vrea să bat din palme, bat din palme. Sunt aici pentru ce are nevoie echipa şi România”, a declarat Cîrstea, într-o conferinţă de presă.

Fiind om, e posibil că s-a gândit şi că nominalizarea Irinei s-a făcut şi la intervenţia Simonei Halep, care este prietenă cu Begu şi deloc apropiată de Sorana, lucru pe care cele două nici nu îl mai ascund. De altfel, Simona a şi declarat azi, la DigiSport, că în opinia ei, Irina e mai valoroasă pe zgură: “Nu ştiu cum o ia fiecare, însă Irina are un joc complet pe zgură şi domnul Segărceanu cu siguranţă s-a gândit la acest lucru, a analizat toate momentele din această săptămână, din aceşti ani şi aşa a considerat dumnealui, el a luat decizia. Eu sper să fie o decizie bună, să câştigăm ambele meciuri sâmbătă şi apoi o să fie bine”, a spus Halep la DigiSport.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close