Antena 3 CNN Sport Tenis Scenariul SF pentru Simona Halep. Cum poate juca în semifinale la Turneul Campionilor

Scenariul SF pentru Simona Halep. Cum poate juca în semifinale la Turneul Campionilor

Scenariul SF pentru Simona Halep. Cum poate juca în semifinale la Turneul Campionilor
28 Oct 2016   •   19:40

Simona Halep a fost eliminată teoretic, dar practic e în joc de glezne la Turneul Campioanelor! Simona va rămâne până sâmbătă la Singapore, având în continuare o şansă, extrem de mică e adevărat, să joace în semifinalele ultimei competiţii importante a sezonului, scrie ProSport.

Halep a încheiat Grupa Roşie pe locul al treilea, după Angelique Kerber (Germania) şi Dominika Cibulkova (Slovacia), iar asta înseamnă că devine rezervă pentru semifinale! În cazul în care Kerber sau Cibulkova se vor accidenta ori nu vor putea intra pe teren din diverse motive, locul jucătoarei în cauză va fi luat de Simona! Bineînţeles că varianta respectiva este puţin probabilă având în vedere importanţa turneului, dar nu şi imposibilă. Ambele rivale din grupa româncei au suferit din punct de vedere fizic în ultima vreme: Angelique a acuzat stări de oboseală, în timp ce Dominika a resimţit ceva probleme la gleznă.

Simona a fost eliminată "la mustaţă" joi, atunci când avea nevoie de un singur set pentru a merge în careul de aşi (3-6, 6-7 cu Cibulkova). La finalul celor trei etape ale grupei, ea a întrecut-o doar pe Madison Keys, graţie rezultatului direct (6-2, 6-4). 

×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close