Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep a aflat verdictul medicilor. Ce șanse are să joace la Roland Garros

Simona Halep a aflat verdictul medicilor. Ce șanse are să joace la Roland Garros

Simona Halep a aflat verdictul medicilor. Ce șanse are să joace la Roland Garros
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Mai 2017   •   13:37

Simona Halep, văzută drept favorită la câștigarea Roland Garros-ului, ar putea rata participarea la turneul care începe pe 28 mai, scrie GSP.

Halep a postat pe contul de Instagram o fotografie, după controlul medical efectutat astăzi. Simona a dezvăluit că are o luxație la gleză, având ligamentele afectate. Astfel, prezența ei la Roland Garros este sub semnul întrebării.

"Am ajuns mai devreme în Paris pentru tratament. Controlul a arătat că am o luxație la ligamentele gleznei, după accidentarea de la Roma.

Îmi țin degetele încrucișate pentru a fi gata la timp. Doctorii spun că sunt șanse de 50% în acest moment, dar am făcut un progres bun de duminică. Vă mulțumesc pentru încurajări. Toți suntem foarte încrezători", a scris Simona. 

 

 

Arriving early in Paris for treatment. The MRI scan shows a torn ligament from the fall in Roma. I'm keeping my fingers crossed for RG and will do everything possible to be ready. Doctors say it's 50/50 at the moment but it's made good improvement since Sunday. Thank you for all of the support the last few weeks. We are remaining very positive ??? Love, Simo

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

×
Subiecte în articol: Simona Halep Roland Garros
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close