Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep a învins-o pe Jana Cepelova şi s-a calificat în turul 3 la US Open

Simona Halep a învins-o pe Jana Cepelova şi s-a calificat în turul 3 la US Open

Simona Halep a învins-o pe Jana Cepelova şi s-a calificat în turul 3 la US Open
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    27 Aug 2014   •   22:56

Simona Halep şi-a confirmat statutul de a doua favorită la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, şi s-a calificat în turul 3, după o victorie convingătoare obţinută în faţa slovacei Jana Cepelova în mai puţin de o oră.

Românca, locul 2 în clasamentul WTA, s-a impus fără probleme în două seturi, scor 6-2, 6-1, şi a dovedit că jocul mai puţin reuşit din runda inaugurală a fost doar un accident.

În runda următoare, Halep va juca împotriva câştigătoarei din meciul Mirjana Lucic-Baroni (Croaţia), locul 121 WTA - Shahar Peer (Israel), locul 155 WTA.

La ediţia trecută a US Open, Halep a atins faza optimilor de finală, unde a fost eliminată de italianca Flavia Pennetta.

Tot miercuri, Irina Begu a fost eliminată în turul 2 de italianca Roberta Vinci, a 28-a favorită la Flushing Meadows.

Begu, locul 61 WTA, a câştigat primul set, dar apoi le-a cedat pe următoarele două şi a fost învinsă cu 6-2, 4-6, 1-6, după o oră şi 48 de minute de joc.

În turneul feminin de dublu, Sorana Cîrstea şi partenera sa, franţuzoaica Pauline Parmentier, s-au calificat în turul 2, după ce au trecut cu 2-6, 6-4, 6-3 de perechea americană Alicia Black/Bernarda Pera.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close