Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, calificare fără emoții în finală, la Montreal

Simona Halep, calificare fără emoții în finală, la Montreal

Simona Halep, calificare fără emoții în finală, la Montreal
11 Aug 2018   •   21:27

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în finala turneului WTA de la Montreal (Canada), dotat cu premii totale în valoare de 2,82 milioane dolari, învingând-o în două seturi, 6-4, 6-1 pe australianca Ashleigh Barty, sâmbătă, în penultimul act al competiţiei.

Halep (26 ani), principala favorită, a controlat cu autoritate această primă confruntare directă cu Barty (22 ani, locul 16 WTA). Liderul WTA a început primul set în forţă şi s-a distanţat la 4-1, moment în care australianca a avut o revenire în joc, câştigând două ghemuri consecutive, însă Simona a revenit şi s-a impus în final cu 6-4, după 38 minute de joc.

Setul al doilea a fost controlat în totalitate de reprezentanta ţării noastre, jucătoarea de la antipozi reuşind să câştige doar un singur ghem, la 4-0 pentru Halep.

Calificarea în finală îi asigură Simonei Halep un cec de 254.425 dolari şi 585 de puncte WTA.

Românca se va lupta duminică pentru trofeu cu câştigătoarea celei de-a doua semifinale, în care se vor înfrunta americanca Sloane Stephens, campioana en titre de la US Open, şi ucraineanca Elina Svitolina.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Simona Halep Montreal
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close