Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, decizie extrem de riscantă. Ilie Năstase avertizează că românca îşi poate pune cariera în pericol

Simona Halep, decizie extrem de riscantă. Ilie Năstase avertizează că românca îşi poate pune cariera în pericol

Simona Halep, decizie extrem de riscantă. Ilie Năstase avertizează că românca îşi poate pune cariera în pericol
05 Oct 2018   •   08:37

Simona Halep suferă din cauza herniei de disc şi, în mod normal, are nevoie de o pauză mai lungă pentru a se reface. Românca încearcă însă să revină cât mai repede pe teren.

Simona Halep a pierdut ambele partide jucate în China, la Wuhan şi la Beijing, iar la revenirea în ţară a fost diagnosticată cu o problemă medicală serioasă.  

După acest verdict, s-a vehiculat că românca vă sări peste Kremlin Cup (15-21 octombrie), mai ales că, având şi certificat medical, va scăpa de amenda WTA pentru o eventuală absenţă. Doar că Simona dă semne că n-a renunţat, deocamdată, la ideea de a juca la Moscova! 

„Halep e îngrijorată din cauza problemei de la spate, dar va veni să joace la Moscova şi apoi va zbura la un alt turneu (n.r. – Turneul Campioanelor la Singapore). Unul dintre cele trei wild card-uri e al Simonei“, a declarat directorul turneului Kremlin Cup, Alexei Selivanenko pentru site-ul m.championat.com. 

Fostul lider ATP, Ilie Năstase, a lăsat de înţeles că o eventuală participare la Kremlin Cup ar fi o mare greşeală din partea lui Halep. 

Sursa: adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Simona Halep decizie Nastase
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close