Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, declarații arogante înainte de US Open. ”E singura de la care am avut ce învăța...”

Simona Halep, declarații arogante înainte de US Open. ”E singura de la care am avut ce învăța...”

Simona Halep, declarații arogante înainte de US Open. ”E singura de la care am avut ce învăța...”
24 Aug 2016   •   12:03

Cu 5 zile înaintea turneului de la US Open, Simona Halep a făcut mai multe declaraţii interesante despre Serena Williams, cea mai valoroasă candidată la ultimul titlu de Grand Slam al anului. Discuţia a pornit de la lupta pentru locul 1 WTA care se dă între americancă şi Angelique Kerber din Germania, Simona având numai cuvinte de laudă despre actualul lider mondial, notează ProSport.

Simona Halep, a 5-a jucătoare din clasamentul WTA, a dezvăluit că Serena Wiiliams a fost un model pentru ea încă din ziua în care constănţeanca şi-a început cariera profesionistă: "Serena e singura jucătoare de la care am avut ce învăţa. Lucrurile pe care le admir la ea sunt motivaţia, spiritul de luptă şi agresivitatea", a declarat Simona, citată de site-ul tennisworldusa.org.

Sportiva antrenată de Darren Cahill a oferit un alt exemplu de fair-play, complimentând-o şi pe Angelique Kerber, chiar dacă nemţoaica a eliminat-o sâmbătă în semifinale la Cincinnati, scor 3-6, 4-6: "Serena e cea mai bună din lume, dar În acelaşi timp cred că Angelique merită şi ea să fie pe locul 1, pentru că a câştigat un turneu de Grand Slam şi continuă să adune multe victorii".

Kerber s-a apropiat la doar 190 de puncte de Williams în ierarhia WTA, dar Halep nu a dorit să facă o predicţie despre ceea ce se va întâmpla după US Open: "Pentru mine ar fi ciudat ca Serena să piardă locul 1, pentru că e acolo de o veşnicie. Dar Kerber munceşte mult şi e o jucătoare puternică. Are o şansă bună, dar vom vedea ce va fi".

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close