Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, eliminată în turul 3 la US Open: „Nu sunt robot”

Simona Halep, eliminată în turul 3 la US Open: „Nu sunt robot”

Simona Halep, eliminată în turul 3 la US Open: „Nu sunt robot”
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    30 Aug 2014   •   10:04

Simona Halep s-a oprit în turul 3 la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. O performanţă mai slabă decât cea din 2013, când pierduse în optimi în faţa italiencei Flavia Penetta.

După eşecul suprinzător de la New Haven, în faţa slovacei Ribarikova, ocupanta numărului 2 mondial, a cedat în faţa unei jucătoare care este pe locul 121, croata Miriana Lucic-Baroni, şi care a venit din calificări.

Deşi a condus cu 5-2 şi a servit pentru câştigarea primului set, Halep a pierdut în cele din urmă, scor 6-7, 2-6, după o oră şi 34 de minute de joc.

În urma eliminării premature de la Flushing Meadows, românca riscă să piardă poziţia secundă în clasamentul mondial şi să coboare până pe locul 5.

„Nu a fost cea mai bună zi a mea şi nu m-am simţit bine, însă pur şi simplu ea a jucat mai bine decât mine”, a recunoscut Halep la finalul întâlnirii.

„Nu ştiu cine s-a aşteptat şi nu s-a aşteptat, poate mulţi oameni s-au aşteptat să câştig acest turneu, dar nu sunt robot, sunt un om normal. Multe jucătoare pot să mă bată pentru că şi ele muncesc zilnic, aşa că nu mi-am pierdut încrederea în mine, am avut rezultate bune anul acesta, am încredere să merg mai departe şi totuşi să nu uit că sunt numărul doi mondial şi că am ajuns aici prin muncă. Am încredere în mine şi acest meci nu mă va demoraliza, dar o să învăţ din el mai multe lucruri”, a mai spus românca.

De cealaltă parte, Lucic-Baroni, jucătoare în vârstă de 32 de ani, a declarat că, după victoria obţinută în faţa Simonei Halep, se simte ca şi cum ar fi câştigat deja un turneu de Grand Slam.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close