Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep: Mă bucur că sunt în finală. Cred în şansa mea

Simona Halep: Mă bucur că sunt în finală. Cred în şansa mea

Simona Halep: Mă bucur că sunt în finală. Cred în şansa mea
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
23 Aug 2015   •   08:25
Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, duminică, după ce a învins-o pe Jelena Jankovici în semifinalele turneului de la Cincinnati, că se bucură de faptul că a reuşit să acceadă în finala unei competiţii WTA pentru a doua săptămână la rând.
 
"Am făcut un meci bun în această seară şi m-am simţit bine aici. Sunt foarte fericită că pot să joc finale din nou, pentru a doua săptămână la rând. Publicul a fost extraordinar, atât de mulţi oameni au fost aici la o oră târzie. Serena este cea ma bună jucătoare din lume pentru mine, însă nu am nimic de pierdut. Voi încerca să mă simt bine, dar şi să cred în şansa mea", a declarat Halep, după ce a trecut de Jankovici.
 
Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-2, pe sportiva sârbă Jelena Jankovici, locul 25 WTA, calificându-se în finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, fază în care va evolua, duminică, nu înainte de ora 22.00, împotriva americancei Serena Williams, locul 1 WTA.
 
Cu un joc exact (22-8 mingi câştigătoare) şi cu un serviciu destul de bun, Halep nu i-a dat nicio şansă sportivei sârbe Jelena Jankovici. Deşi a egalat la 1 după un break al lui Halep, Jankovici a fost imprecisă şi cu un pas în spatele româncei, care a câştigat şase ghemuri la rând. Sportiva din Constanţa a închis primul set cu 6-1, în 33 de minute, şi a condus cu 1-0 în al doilea. Din nou Jankovici a egalat, apoi Halep s-a desprins la 3-1. La acest scor, românca şi-a pierdut serviciul, ceea ce l-a făcut pe antrenorul ei, Darren Cahill, să coboare pe teren pentru a-i da indicaţii. Au urmat trei ghemuri câştigat la rând de Halep şi meciul s-a terminat după 68 de minute.
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close