Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, nominalizată la titlul de jucătoare a lunii mai. O puteţi vota pe site-ul WTA

Simona Halep, nominalizată la titlul de jucătoare a lunii mai. O puteţi vota pe site-ul WTA

Simona Halep, nominalizată la titlul de jucătoare a lunii mai. O puteţi vota pe site-ul WTA
de M.T.    |    10 Iun 2014   •   15:36

Performanţele recente ale Simonei Halep nu au trecut neobservate. Finalista de la Roland Garros este nominalizată la titlul de jucătoare a lunii mai, alături de Maria Sharapova şi Serena Williams.

Halep este nominalizată nu doar pentru parcursul excelent de la Paris, unde a reuşit în premieră să ajungă în ultimul act al unui Grand Slam, ci şi pentru finala jucată la Madrid, la Mutua Open.

Deşi a pierdut ambele finale în faţa Mariei Sharapova, Simona şi-a confirmat ascensiunea din ultimul an prin victorii convingătoare obţinute la jucătoare din Top 20, precum Sabine Lisicki, Ana Ivanovic, Petra Kvitova sau Sloane Stephens, şi a urcat pe locul 3 mondial, cea mai bună clasare din istorie pentru o româncă.

Liderul Mondial, Serena Williams, nu a reuşit să-şi apere titlul la Roland Garros, însă a câştigat pentru a doua oară consecutiv la Roma, iar la Madrid s-a retras înaintea sferturilor de finală din cauza unei accidentări.

Prin titlurile obţinute la Madrid şi Roland Garros, Sharapova este favorită la titlul de jucătoare a lunii mai, un alt argument în favoarea rusoaicei fiind lista impresionantă a adversarelor învinse: Li Na, Agnieszka Radwanska, Samantha Stosur, Garbine Muguruza, Eugenie Bouchard şi Simona Halep de două ori.

Dumneavoastră o puteţi ajuta însă pe Simona Halep să obţină titlul de jucătoare a lunii mai, votând pe site-ul oficial al WTA.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close