Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, primele declarații după calificarea în finala Roland Garros. Ce spune despre adversară

Simona Halep, primele declarații după calificarea în finala Roland Garros. Ce spune despre adversară

Simona Halep, primele declarații după calificarea în finala Roland Garros. Ce spune despre adversară
08 Iun 2017   •   21:18

Simona Halep s-a calificat în finala Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe Karolina Pliskova (Cehia), numărul trei WTA, joi, în semifinale, cu 6-4, 3-6, 6-3. 

„Este minunat să fiu din nou în finală. Este turneul meu favorit. Pe hard am câștigat mereu în fața ei (n.r. Karolina Pliskova), dar am avut probleme pe zgură. Astfel că am avut emoții”, a declarat Halep la Eurosport, imediat după finalul partidei.

Românca are o zi de odihnă înaintea finalei și spune că nu are nimic de pierdut. ”Mâine voi încerca să mă relaxez. Vreau să fiu pregătită pentru finala de sâmbătă. Jelena Ostapenko e o adversară foarte puternică, tânără, care nu are nimic de pierdut și care dă totul. Dar nici eu nu am nimic de pierdut și sper să câștig turneul”, a declarat Halep, care în cazul unei victorii va câștiga primul ei turneu de Mare Șlem, dar va deveni și numărul unu WTA.

 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close