Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, reacție după ce s-a calificat în sferturile de finală la Australian Open. Cum a afectat-o „maratonul” cu Lauren Davis

Simona Halep, reacție după ce s-a calificat în sferturile de finală la Australian Open. Cum a afectat-o „maratonul” cu Lauren Davis

Simona Halep, reacție după ce s-a calificat în sferturile de finală la Australian Open. Cum a afectat-o „maratonul” cu Lauren Davis
22 Ian 2018   •   11:07

Numărul unu mondial în tenisul feminin, românca Simona Halep, a declarat, luni, că este bucuroasă pentru a treia sa calificare în sferturile de finală ale turneului Australian Open, după ediţiile din 2014 şi 2015. 

"Am jucat destul de bine şi sunt bucuroasă că sunt din nou în sferturi de finală (la Australian Open", a declarat Halep după victoria de luni, 6-3, 6-2 cu japoneza Naomi Osaka, în optimi, la Melbourne. "Nu mă aşteptam la acest lucru al debutul turneului din cauza accidentării mele", a mai spus Halep, citată de site-ul WTA. 

Halep nu a acuzat oboseala după meciul din turul al treilea cu americanca Lauren Davis, care a durat aproape patru ore (3 h 45 min). ''M-am resimţit (după meciul din turul al treilea), dar nu aşa rău. Acest turneu se transformă într-un maraton pentru mine, dar mă bucur că încă sunt aici'', a afirmat Simona Halep. 

Românca a comentat şi evoluţia sa din meciul cu Osaka: "Ştiam că ea loveşte mingea foarte puternic şi a trebuit să o alerg mult. Acesta a fost planul discutat înainte de meci cu echipa mea". 

Osaka a comis 31 de erori neforţate în acest meci, în timp ce Halep a făcut doar 18, situaţia la winners fiind egală, 22-22. 

În sferturi, Halep va înfrunta o reprezentantă a Cehiei, Karolina Pliskova (a şasea favorită) sau Barbora Strycova (cap de serie numărul 20). 

×
Subiecte în articol: Simona Halep Australian Open
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close