Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep s-ar putea despărţi de Darren Cahill

Simona Halep s-ar putea despărţi de Darren Cahill

Simona Halep s-ar putea despărţi de Darren Cahill
19 Ian 2017   •   18:27

Chiar dacă Simona Halep şi Darren Cahill susţin că au o relaţie profesională specială, jurnaliştii australieni scriu că aceştia se află pe punctul de a se despărţi, din cauza rezultatelor slabe înregistrate în ultima vreme.

La doar câteva zile după ce Simona Halep (4 WTA) a fost eliminată de Shelby Rogers (57 WTA) în primul tur la Australian Open, scor 3-6, 1-6, publicaţia australiană "The Courier Mail" anunţă o posibilă ruptură între româncă şi antrenorul Darren Cahill! Omul care i-a mai pregătit pe foştii lideri mondiali Andre Agassi şi Lleyton Hewitt ar fi în cărţi să îl preia pe rebelul jucător australian Nick Kyrgios, locul 13 în ierarhia mondială. Nick îşi caută un antrenor cu nume după ce a pierdut în turul doi la Australian Open, iar sursa citată notează că Darren este "persoana potrivită", scrie ProSport.

În acest moment, Simona Halep se află în România, luându-şi o mini-vacanţă în care doreşte să se recupereze din punct de vedere fizic, dar şi mental. Darren Cahill, cel care a supervizat-o pe constănţeancă atât în ţara noastră, cât şi în Australia, la antrenamentele premergătoare acestui sezon, a rămas la Melbourne, unde comentează meciurile pentru ESPN. Halep şi Cahill colaborează din 2015, însă parteneriatul full-time a fost semnat la începutul anului 2016. El este al doilea tehnician străin care a antrenat-o pe Simona până acum, după belgianul Wim Fissette.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Darren Cahill
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close