Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep se gândește să nu participe la turneul de la București

Simona Halep se gândește să nu participe la turneul de la București

Simona Halep se gândește să nu participe la turneul de la București
Sursa foto: Foto: Facebook
06 Iul 2016   •   17:12

Simona Halep a fost eliminată marţi de la Wimbledon, în două seturi 5-7, 6-7 de Angelique Kerber, din Germania şi nu ştie dacă va juca la BRD Bucharest Open, turneu ce va începe săptămâna viitoare.Simona Halep nu este sigură de prezenţa la turneul de la Bucureşti, de săptămâna viitoare, şi a recunoscut că a discutat pe repede înainte cu antrenorul australian, Darren Cahil despre acest lucru.
 

“Nu m-am gândit încă foarte mult, am vorbit cu Darren acum. Dar e greu să decid acum, după meci. Trebuie să fiu bine fizic, cum am spus, unghiile de la picioare sunt cam duse, am dureri acolo. Dar nu ştiu în momentul ăsta, o să anunţ în timp util.” a spus Simona Halep, conform treizecizero.ro

După eliminarea de la Wimbledon, Halep a spus că îşi va relua pregătirile la finalul aceste săptămâni, dar nu va rata niciun meci al turneului din capitala Angliei.

“În mod normal nu fac asta, dar acum mă voi uita. Am crescut mult făcând acest lucru. Vreau să continuu să îmbunătăţesc lucruri la mine. Nu e uşor să te duci acasă şi să te uiţi la meciuri. Am fost aici, am fost fericită să fiu aici. Nu am motive să fiu supărată, să nu mă uit la meciuri. Aşa că mă voi uita.” a mai spus Halep

BRD Bucharest Open va începe pe 11 iulie şi va dura până pe 17 iulie. Turneul, pe care Simona Halep l-a câştigat în 2014, este dotat cu premii totale de 226 750 de dolari.

×
Subiecte în articol: Simona Halep BRD Bucharest Open
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close