Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep și-a aflat adversara din turul doi la Wimbledon

Simona Halep și-a aflat adversara din turul doi la Wimbledon

Simona Halep și-a aflat adversara din turul doi la Wimbledon
29 Iun 2016   •   08:03

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, ocupanta locului cinci în clasamentul WTA, va juca cu Francesca Schiavonne din Italia, clasată pe locul 111 în ierarhia mondială, în turul doi al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, dotat cu premii totale în valoare de 19,174,575 de dolari.

După victoria împotriva jucătoarei Anna Schmiedlova din Letonia, scor 6-4, 6-1, Simona Halep aştepta rezultatul final al meciului dintre Francesca Schiavonne şi Anastasija Sevastova pentru a-şi afla adversara din turul secund al turneului de la Wimbledon. În cele din urmă, jucătoarea din Italia s-a impus, scor 7-6 (9), 6-4, în faţa Sevastovei.

Fost număr patru în clasamentul WTA, Francesca Schiavonne a reuşit, o singură dată, să ajungă în sferturile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, în anul 2009.

De-a lungul timpului, Halep şi Schiavonne s-au întâlnit o singură dată în meci direct. În 2013, la Marrakech, atunci când jucătoarea din Italia s-a impus, scor 6-3, 6-2. În anul respectiv, Halep a intrat în premieră între primele 20 de jucătoare ale lumii.

Meciul dintre cele două sportive va avea loc miercuri, 29 iunie, ora nefiind încă stabilită.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Simona Halep Wimbledon
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close