Antena 3 CNN Sport Tenis Sorana Cîrstea, calificată în sferturile probei de dublu la Bogota

Sorana Cîrstea, calificată în sferturile probei de dublu la Bogota

Sorana Cîrstea, calificată în sferturile probei de dublu la Bogota
14 Apr 2015   •   09:37

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea și kazaha Iaroslava Șvedova s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Bogota (Columbia), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, luni, după ce au învins favoritele nr.2, Mandy Minella (Luxemburg)/Olga Savciuk (Ucraina), cu 7-5, 6-2, notează Agerpres.
 
Aceasta a fost prima victorie reușită de Cîrstea în 2015 (atât la simplu, cât și la dublu), după ce pierduse precedentele patru partide: la Australian Open în primul tur (5-7, 0-6 cu Alexandra Panova), la turneul ITF de la Midland (3-6, 3-6 cu Jessica Pegula), la Indian Wells (5-7, 4-6 cu Christina McHale), precum și la turneul ITF de la Osprey (1-6, 5-7 cu Danka Kovinic). De la US Open, care a avut loc la sfârșitul lunii august, Sorana Cîrstea a câștigat doar două meciuri la simplu din zece jucate.

Cîrstea și Șvedova și-au asigurat un cec de 1.820 dolari și 60 de puncte WTA, iar în sferturi vor înfrunta câștigătoarele din meciul Beatriz Garcia Vidagany (Spania)/Florencia Molinero (Argentina) — Paula Cristina Goncalves/Beatriz Haddad Maia (Brazilia).

La simplu, Sorana Cîrstea va juca în primul tur cu americanca Irina Falconi, cap de serie nr. 8. Cîrstea a învins-o pe Falconi în singurul lor meci direct, în 2010, la Las Vegas, cu 6-3, 4-6, 6-3, în runda inaugurală.

Ana Bogdan a ratat accederea pe tabloul principal de simplu după ce a fost învinsă de slovena Nastja Kolar cu 7-5, 6-3, în ultimul tur al calificărilor, alegându-se cu 1.020 dolari și 12 puncte WTA.

×
Subiecte în articol: Sorana Cîrstea
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close