Antena 3 CNN Sport Tenis "Sunt îngrijorat pentru ea!" Reacţia lui Ilie Năstase după eliminarea-şoc a Simonei Halep de la Australian Open

"Sunt îngrijorat pentru ea!" Reacţia lui Ilie Năstase după eliminarea-şoc a Simonei Halep de la Australian Open

"Sunt îngrijorat pentru ea!" Reacţia lui Ilie Năstase după eliminarea-şoc a Simonei Halep de la Australian Open
16 Ian 2017   •   17:34

Simona Halep a foste eliminată surprinzător în chiar primul tur al turneului Australian Open, fiind învinsă de americanca Shelby Rogers, scor 3-6, 1-6. La final, Simona Halep a pus prestaţia sub aşteptări şi pe seama unei accidentări suferită la genunchi, precizând ca a resimţit dureri puternice din cauza unei tendinite.

Căpitanul nejucător al echipei României de FED Cup, Ilie Năstase, a comentat situaţia Simonei precizând că este îngrijorat pentru sportiva din Constanţa, luând în considerare şi apropierea meciului cu Belgia, din turul 1 al Grupei Mondiale II a FED Cup.

Fostul lider mondial a precizat că speră ca Halep să poată fi refăcută până la partida de pe 11 februarie, astfel încât ea să poată reprezenta România.

"Nu mai este aşa de mult timp până la meciul cu Belgia şi sunt îngrijorat pentru ea. Sper totuşi să îşi revină după această accidentare până la meci. Deocamdată nu am vorbit cu ea, nici nu ştiu dacă a făcut un control sau nu, e devreme. Dar dacă nu va putea juca, atunci o să vedem cine are performanţa cea mai bună la Australian Open şi în funcţie de clasament o să aducem pe altcineva, nu avem ce face.

Rezultatul Simonei de azi-noapte nu este unul bun. Nimeni nu poate fi mulţumit cu eliminarea în primul tur. Dar dacă ea a zis că e accidentată, atunci trebuie să o credem că e accidentată. Ea a mai fost şi în trecut, iar eu i-am zis şi atunci să se oprească, să ia o pauză, şi să îşi rezolve definitiv problema medicală. Asta e. Oricum, atunci era glezna, acum înţeleg că accidentarea este la genunchi. Dacă a decis să se oprească şi să se trateze, atunci poate în 2-3 săptămâni îşi revine
", a declarat Ilie Năstase, citat de Agerpres.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Simona Halep Ilie Nastase Australian Open
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close