Antena 3 CNN Sport Tenis Turneul Campioanelor LIVE text. Simona Halep, grupă ușoară la Singapore

Turneul Campioanelor LIVE text. Simona Halep, grupă ușoară la Singapore

Turneul Campioanelor LIVE text. Simona Halep, grupă ușoară la Singapore
Sursa foto: Facebook @Wta Finals Singapore
20 Oct 2017   •   15:00

Simona Halep va participa la Turneul Campioanelor, alături de Garbine Muguruza (Spania), Karolina Pliskova (Cehia), Elina Svitolina (Ucraina), Venus Williams (SUA), Caroline Wozniacki (Danemarca), Jelena Ostapenko (Letonia) şi Caroline Garcia (Franţa). Halep este prezentă pentru a patra oară la Singapore, tragerea la sorţi a grupelor fiind programată pentru vineri, la ora locală 19,30 (14,30, la Bucureşti). 

Simona Halep va juca, în teorie, cu cele mai ușoare adversare din cele calificate, fiind repartizat în Grupa Roșie alături de Svitolina, Wozniacki și Garcia. 

În meciurile cu Svitolina, Halep și ucraineanca sunt la egalitate, 2-2. Cu Wozniacki Halep a pierdut 3 din cele 5 partide disputate, în timp ce pe Garcia a bătut-o de două ori în trei partide. 

GRUPA ROȘIE

SIMONA HALEP (nr. 1 WTA)

ELINA SVITOLINA (nr. 4)

CAROLINE WOZNIACKI (nr. 6)

CAROLINE GARCIA (nr. 8)

GRUPA ALBĂ

GARBINE MUGURUZA (nr. 2)

KAROLINA PLISKOVA (nr. 3)

VENUS WILLIAMS (nr. 5)

JELENA OSTAPENKO (nr. 8)

Românca Simona Halep este în continuare pe primul loc în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni, în timp ce Mihaela Buzărnescu a intrat în premieră în top 100, pe locul 89. 

Halep este pentru a doua săptămână lider al clasamentului WTA, cu un avans de 40 de puncte faţă de a doua clasată, Garbine Muguruza, şi de 570 de puncte faţă de Karolina Pliskova (Cehia). 
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close