Antena 3 CNN Sport Tenis Virginia Ruzici, despre viitorul Simonei Halep. Când poate ajunge numărul 1 WTA

Virginia Ruzici, despre viitorul Simonei Halep. Când poate ajunge numărul 1 WTA

Virginia Ruzici, despre viitorul Simonei Halep. Când poate ajunge numărul 1 WTA
13 Iul 2016   •   13:41

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a vorbit despre viitorul sportivei pe care o consiliaza de opt ani de zile, potrivit Ziare.com.

Fosta campioana de la Roland Garros a marturisit ca Simona se pregateste tot mai mult deoarece vrea sa devina tot mai buna si sa castige cat mai multe trofee.

"Ea isi doreste sa se antreneze tot mai intens si mai mult, mai ales fizic. Are nevoie sa se intareasca fizic. Intentiile ei sunt clare, doreste sa progreseze si sa castige cat mai multe titluri", a spus Ruzici in cadrul unui interviu acordat in timpul turneului de la Bucuresti.

Intrebata despre posibilitatea ca Simona sa urce pe primul loc in clasamentul mondial, fosta mare tenismena a spus ca acest lucru poate fi realizat doar dupa ce Serena Williams se va retrage din activitate.

"Cu Serena, care joaca si la 34 de ani si care cred ca va continua si la anul, este greu sa ajungi numarul 1 mondial. Trebuie sa recunoastem calitatile enorme ale Serenei, competitoare, cu o forta care va fi greu de vazut si in genetratiile urmatoare si cu o tehnica foarte buna e greu sa ii iei primul loc. Exista un grup de jucatoare, din care face parte si Simona, care, dupa retragerea Serenei, se vor bate pentru a deveni numarul unu mondial", a mai declarat aceasta.

Ruzici este convinsa ca notorietatea Simonei, si asa foarte mare, ar exploda daca aceasta ar castiga un turneu de Grand Slam.

"Daca va castiga un turneu de Grand Slam, va deveni o stea. Cand castigi un Grand Slam, poti sa il castigi si pe al doilea, si pe al treilea..."

Simona Halep si managerul sau se afla in aceasta saptamana in Bucuresti, acolo unde numarul 5 WTA joaca la turneul BRD Bucharest Open.
 

×
Subiecte în articol: Simona Halep Serena Williams
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close