Antena 3 CNN Externe Actriţe, fotomodele şi staruri tv - propunerile lui Berlusconi pentru Parlamentul European (FOTO)

Actriţe, fotomodele şi staruri tv - propunerile lui Berlusconi pentru Parlamentul European (FOTO)

Actriţe, fotomodele şi staruri tv - propunerile lui Berlusconi pentru Parlamentul European (FOTO)
Sursa foto: camilla ferranti
24 Apr 2009   •   18:58

Experienţa bogată în modelling şi actorie reprezintă criteriul imperios necesar pentru o carieră în politică, consideră premierul italian Sivio Berlusconi. Lucru demonstrat chiar de propunerile sale pentru Parlamentul European, respectiv trei dive din lumea show-biz-ului italian, relatează Daily Mail. Este vorba despre participante la Big Brother modele topless, actriţe şi alte frumuseţi din peninsulă.

Dar asta este ceea ce-şi doreşte Silvio Berlusconi care a declarat că vrea ?feţe noi şi tinere? în Parlamentul European.

Divele propuse de Berlusconi pentru Parlamentul European:

Este vorba despre actriţa de telenovele Camilla Ferranti, fostul star de televiziune, Eleonora Gaggiolo, fosta concurentă în concursul Big-Brother, Angela Sozio, şi Barbara Matera, star tv. La o scurtă privire în biografiile candidatelor lui Berlusconi se poate observa că au o bogată carieră în modelling ori televiziune, însă capitolul politică este inexistent în CV-ul fiecăreia dintre ele.

Barbara Matera

Are o diplomă în ştiinţă şi a participat la concursul Miss Italia. În vârstă de 28 de ani, Barbara Matera este, probabil, cea mai ?calificată?, absolvind o facultate de ştiinţă. Însă este cunoscută îndeosebi datorită apariţiei sale din concursul Miss Italia, şi datorită carierei sale din televiziune, unde a fost crainic şi apoi a apărut în mai multe telenovele. ?Mi-am dorit dintotdeauna o carieră în politică, însă nu credeam că sunt pregătită, asta până când Silvio mi-a spus că el crede că mă voi potrivi perfect în peisajul de la Strasbourg. Aceasta este o mare oportunitate, oferindu-mi posibilitatea de a-mi dezvolta cariera, şi va fi o adevrată onoare pentru mine să reprezint poporul italian ? simt că sunt pregătită pentru această provocare?, a declarat Barbara Matera.

Camilla Ferranti

A pozat semi-nud pentru mai multe reviste şi calendare. De asemenea, a jucat în mai multe telenovele italiene. Camilla a intrat în atenţia presei anul trecut, după ce s-a aflat faptul că Berlusconi l-ar fi sunat pe şeful televiziunii RAI şi i-ar fi ?sugerat? să-i ofere Camillei un rol într-o telenovelă cunoscută. Până la urmă, rolul i-a fost atribuit altei actriţe...



Angela Sozio

Este una dintre fostele concurente ale reality-show-ului Big Brother şi a fost fotografiată în timp ce stătea pe genunchiul lui Berlusconi în urmă cu doi ani, la vila de lux a acestuia, din Sardinia. În alte fotografii Angela a fost surprinsă în timp ce se ţinea de mână cu premierul în timp ce se plimbau prin grădinile din Villa Certosa.

Eleonora Gaggioli
În vârstă de 29 de ani, Eleonora are un trecut strălucitor ca star de televiziune. De asemenea a pozat semi-nud în diferite ocazii.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close