Antena 3 CNN Externe Berlusconi le dă sfaturi sinistraţilor: Ar trebui să-şi închipuie că sunt în camping, la sfârşit de săptămână

Berlusconi le dă sfaturi sinistraţilor: Ar trebui să-şi închipuie că sunt în camping, la sfârşit de săptămână

Berlusconi le dă sfaturi sinistraţilor: Ar trebui să-şi închipuie că sunt în camping, la sfârşit de săptămână
Sursa foto: Berlusconi
08 Apr 2009   •   09:54

Premierul Italiei nu încetează să uimească lumea întreagă prin declaraţiile pe care le face. Celebru pentru gafele sale, Silvio Berlusconi o ?comite? din nou. Acesta i-a sfătuit pe supravieţuitorii cutremurului din Italia, cazaţi temporar în corturi, "să considere această situaţie ca pe un sfârşit de săptămână în camping" anunţă AFP.

"Nu le lipseşte nimic, beneficiază de îngrijiri medicale, de hrană caldă. Bineînţeles, adăpostul lor actual este provizoriu, dar tocmai, acest lucru trebuie considerat ca un sfârşit de săptămână în camping", a declarat Berlusconi.

Declaraţia premierului a venit după ce 17.000 de persoane au rămas fără locuinţe, în urma cutremurului devastator de luni dimineaţă.

Potrivit ultimului bilanţ, 235 de oameni şi-au pierdut viaţa şi peste o mie au fost răniţi grav. Majoritatea sinistraţilor se adăpostesc în corturile din suburbiile oraşului L'Aquila.

Premierul Italiei a făcut o serie de greşeli şi în timpul summit-ului G20, reuşind s-o scoată din sărite chiar şi pe Regina Marii Britanii. La sfârşitul evenimentului, premierul italian poate fi auzit ţipând "Dl. Obama!". Regina, la auzul tonului strident al lui Berlusconi, s-a întors revoltată şi a exclamat către Obama, vorbind de oficialul italian. "Ce e ? De ce trebuie să ţipe!'

În plus, Berlusconi a reuşit a reuşit să încalce protocolul NATO. În timp ce liderii celor 28 de state membre NATO se pregăteau să treacă în mod simbolic peste râul Rin, Berlusconi nu se dezlipea de telefonul mobil. Premierul italian a fost aşteptat minute în şir chiar şi pentru poza oficială.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi sinistrati
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close