Antena 3 CNN Externe ?Brăţări sexuale?, purtate de copiii din Marea Britanie

?Brăţări sexuale?, purtate de copiii din Marea Britanie

?Brăţări sexuale?, purtate de copiii din Marea Britanie
29 Sep 2009   •   12:14

Chiar dacă par a fi inofensive, brăţările colorate pe care elevii britanici au început să le poarte au conotaţii sexuale.

?Brăţările sexuale?, purtate de mii de elevii din şcoala primară şi din gimnaziu, pot fi achiziţionate la un preţ derizoriu. Culorile brăţărilor- negru, albastru, roz, mov, galben şi auriu- arată cât de experimentaţi sunt copiii în practicile sexuale, informează The Sun.

?Brăţara galbenă înseamnă că trebuie să îmbrăţişezi un băiat, iar brăţara mov reprezintă un sărut în adevăratul sens al cuvântului?, a explicat o elevă de numai 12 ani.

?Brăţara neagră înseamnă că trebuie să te culci cu un băiat, iar cea aurie te obligă să faci toate lucrurile menţionate mai sus?, a adăugat fata.

?Nu cred că părinţii ştiu ce semnificaţie au brăţările. Nici unul dintre colegii mei nu a fost pedepsit pentru că a purtat o astfel de brăţară?.

Fata a povestit că elevii care poartă brăţări sunt mult mai respectaţi în cercul lor de prieteni. ?Toţi băieţii din clasa mea poartă brăţări negre. Dacă o fată se încumetă să poarte o astfel de brăţară, toţi băieţii sunt atraşi de ea?, a mai spus fata de 12 ani.

Semnificaţia ?brăţărilor sexuale?, în funcţie de culoare:

Mov- sărut
Roz- fetele trebuie să-şi arate sânii
Roşu-dans provocator

Albastru- sex oral
Negru- sex
Auriu- toate semnificaţiile amintite mai sus
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: elevi Marea Britanie sarut
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close