Antena 3 CNN Externe Concert în onoarea lui Stevie Wonder, la Casa Albă (VIDEO)

Concert în onoarea lui Stevie Wonder, la Casa Albă (VIDEO)

Concert în onoarea lui Stevie Wonder, la Casa Albă (VIDEO)
Sursa foto: Stevie Wonder
26 Feb 2009   •   12:41

La Casa Albă a avut loc un concert în onoarea lui Stevie Wonder. Printre spectatori, chiar în primul rând, a fost chiar preşedintele american Barack Bbama, alături de soţia sa, Michelle.
Concertul a fost organizat în sala de ceremonii a Casei Albe. Stevie Wonder a fost răsplătit cu premiu Library of Congress în contextul în care melodia "Signed, Sealed, Delivered", a jucat un rol important în campania electorală a noului lider american.
După concert, Obama a subliniat cât de mult i-au influenţat tinereţea melodiile cântăreţului orb. ?Cântecele lui mi-au marcat tinereţea şi m-au ajutat să liniştesc şi să trec cu bine peste momentele dificile.! A declarat preţedintele SUA. ?Pot să spun că dacă nu eram fan Steve Wonder, probabil că Michelle nu s-ar mai fi întâlnit cu mine şi nu ne-am mai fi căsătorit? a adăugat Obama.
Stevie Wonder a cântat la Convenţia Natională a Partidului Democrat din 2008, când Barack Obama a acceptat nominalizarea la cursa pentru presedintia SUA.
Solistul a vândut peste 70 de milioane de albume de la debutul său, la doar 11 ani. Orb din naştere, cântpreţul a reuşit să câştige 22 de premii Grammy şi a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close