Antena 3 CNN Externe Consulul Cubei la Oslo a muşcat de mână o tânără în timpul unui protest (VIDEO)

Consulul Cubei la Oslo a muşcat de mână o tânără în timpul unui protest (VIDEO)

Consulul Cubei la Oslo a muşcat de mână o tânără în timpul unui protest (VIDEO)
Sursa foto: mana
25 Mai 2010   •   12:42

Caz bizar în Norvegia. O tănără cu cetăţenie norvegiano-cubaneză susţine că a fost muşcată de mână de către consulul Cubei la Oslo, fiind nevoită să ia antibiotice, informează AFP.

Incidentul a avut loc în timpul unui protest organizat sâmbătă în faţa reprezentanţei cubaneze. Alexandra Joner, o artistă în vârstă de 19 ani care filma evenimentul, susţine că diplomatul a atacat-o şi a muşcat-o de mână.

"S-a aşezat în faţa mea. Nu i-am zis nimic. Dar a început să îmi adreseze insulte în spaniolă. A făcut fotografii cu mine şi i-am cerut să înceteze", a povestit Alexandra Joner pentru postul de televiziune TV2 Nyhetskanalen. "Am pus mâna în faţa camerei şi ea m-a muşcat", a adăugat tânăra.

"Muşcăturile de oameni sunt mai periculoase decât cele de câine. Trebuie să iau antibiotice acum", susţine Alexandra Jones.Tânăra a făcut publice mai multe fotografii în care poate fi observată urma muşcăturii, precum şi materialul video realizat în timpul incidentului.


IMAGINI FILMATE ÎN TIMPUL INCIDENTULUI


Purtătorul de cuvânt al Ministerului norvegian de Externe a declarat că nu a primit nici o informaţie din partea poliţiei referitoare la acest caz. "Dacă presupusul incident face obiectul unei plângeri la poliţie, Ministerul de Externe va fi sesizat în legătură cu acest caz", a adăugat oficialul.

Reprezentanţii Ambasadei cubaneze nu au dorit să comenteze incidentul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: consul protest ambasada oslo Cuba
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close