Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Te enervează vuvuzelele? Află cum poţi reduce impactul lor în timpul transmisiunilor TV

Te enervează vuvuzelele? Află cum poţi reduce impactul lor în timpul transmisiunilor TV

Te enervează vuvuzelele? Află cum poţi reduce impactul lor în timpul transmisiunilor TV
14 Iun 2010   •   16:05

Unul dintre principalele puncte de discuţie la Cupa Mondială a fost zgomotul produs de vuvuzele, însă The Daily Telegraph prezintă în ediţia online de luni un articol despre cum pot fi modificate setările audio ale televizorului astfel ca "zumzetul albinelor" să nu mai domine fondul sonor.

Deşi au farmecul lor, vuvuzelele au ajuns să îi enerveze cu siguranţă pe cei care urmăresc turneul final din Africa de Sud la TV. Şi până când FIFA va decide dacă va lua măsuri împotriva acestor trompete nu există altă soluţie de a le evita decât o ajustare a sunetului.

Iată trei paşi uşori pentru a reduce zgomotul făcut de vuvuzele:

1. Accesaţi meniul "Setări Sunet" al televizorului vostru şi căutaţi egalizatorul.
2. Reduceţi la mimin canalul de 300 Hz şi ridicaţi celealte canale.
3. Salvaţia setările sub un nume diferit (dacă puteţi).

Pocket-lint susţine că aceste modificări nu elimină complet sunetul vuvuzelelor, dar îl reduce semnificativ, afectând totodată şi comentariul, prin schimbarea tonalităţii vocilor. Setările ar trebui să meargă pe majoritatea tipurilor de televizoare, conform The Daily Telegraph.

Totuşi, soluţia a primit comentarii pozitive, dar şi negative pe Twitter. Unii au declarat că " mai rău ca înainte", în timp ce alţii au spus că "ajută, dar sunetul este în continuare acolo". Majoritatea celor care au reuşit să reducă zgomotul vuvuzelelor deţin televizoare Samsung , în timp ce pentru alte mărci setările par să nu funcţioneze la fel de bine.

Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close