Antena 3 CNN Actualitate Declaraţii la audieri: Voicu şi Costiniu se contrazic cu privire la procesul lui Căşuneanu

Declaraţii la audieri: Voicu şi Costiniu se contrazic cu privire la procesul lui Căşuneanu

Declaraţii la audieri: Voicu şi Costiniu se contrazic cu privire la procesul lui Căşuneanu
Sursa foto: voicu
09 Apr 2010   •   15:48

Senatorul Cătălin Voicu şi judecătorul Florin Costiniu se contrazic. În timp ce Voicu spune că niciodată nu i-a cerut judecătorului vreun sfat în legătură cu anumite speţe, Costiniu declară că senatorul i-a cerut într-o seară să îl ?consoleze? pe Căşuneanu, care pierduse procesul.

?În toate aceste întâlniri cu domnul judecător Costiniu discutam doar chestiuni personale. Cu siguranţă nu i-am solicitat sfaturi şi nu am discutat pe speţe concrete de orice natură aflate pe rolul parchetelor şi instanţelor din România. În afară de sprijinul de natura profesională nu i-am solicitat alt tip de sprijin în speţa domnului Căşuneanu, în sensul că nu l-am rugat să se intereseze cu privire la termenele de judecată? a declarat Voicu la audieri, potrivit declaraţiilor obţinute în exclusivitate de Antena 3.


?L-am cunoscut în 2009 prin intermediul lui Cătălin Voicu şi cred că l-am văzut de două, maxim trei ori, intervale de timp de 10, 15 minute la restaurantul Select. Nu s-a pus problema nici măcar teoretic ca eu sau oricine altcineva să beneficieze de vreun folos material, de vreun avantaj sau folos de orice natură. Într-o seară Cătălin Voicu era afectat de faptul că procesul domnului Căşuneanu se pierduse şi m-a rugat să preiau telefonul să-i spun că viaţa va face dreptate? a declarat judecătorul Costiniu.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: voicu declaraţii
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close