Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo pe următoarele 6 luni: zăpadă pe 24 noiembrie şi precipitaţii în limitele normale

Prognoza meteo pe următoarele 6 luni: zăpadă pe 24 noiembrie şi precipitaţii în limitele normale

Prognoza meteo pe următoarele 6 luni: zăpadă pe 24 noiembrie şi precipitaţii în limitele normale
22 Oct 2008   •   10:23

Ne aşteaptă o iarnă lungă şi călduroasă. Cel puţin în sudul şi sud-estul ţării. Aşa arată previziunile specialiştilor de la Administraţia Naţională de Meteorlogie. Nu va lipsi nici zăpada, iar temperaturile se vor înscrie în limitele normale, specifice perioadelor prognozate. Nici precipotaţiile nu se vor abate de la normal, astfel că România nu se va confrunta, cel puţin până în martie, cu inundaţii sau alte fenomene extreme.
În noiembrie, temperatura se va înscrie în limitele prevăzute. În jurul datei de 24 noiembrie, vom avea parte d eprima ninsoare. Vor cădea între 40 şi 60 de litri pe metru pătrat de precipitaţii.
Decembrie ne aduce temperaturi de la -2 la 2 grade Celsius, cu precipitaţii de 43.2 litri pe metru pătrat.
În ianuarie, temperaturile mai scad cu câteva grade, înregistrându-se între -4 şi -2, cu o medie climatologică de -3 grade Celsius. Precipitaţiile vor atinge 40-60 de litri pe metru pătrat.
Februarie se înscrie şi ea în limitele normale. Vor cădea între 40 şi 60 de litri pe metru pătart de precipitaţii.
Aceeaşi situaţie şi în martie şi aprilie, unde temperaturile şi precipitaţiile se vor înscrie, de asemenea, în limitele climatologice.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: prognoza meteo zapada
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close