Antena 3 CNN Politică 3.000 de tineri, momiţi de Ponta în PSD cu reduceri la teatre, filme, restaurante şi magazine

3.000 de tineri, momiţi de Ponta în PSD cu reduceri la teatre, filme, restaurante şi magazine

3.000 de tineri, momiţi de Ponta în PSD cu reduceri la teatre, filme, restaurante şi magazine
Sursa foto: Victor Ponta
27 Apr 2010   •   15:42

Cardurile care atestă intrarea în rândurile membrilor PSD vor căpăta roluri polivalente. Noii recruţi le vor putea folosi pentru a cumpraa bilete la preţ redus la teatre sau cinematografe. În paralel, ele oferă reduceri şi la unele restaurante, magazine, dar şi la evenimente organizate pe litoral. 3000 de astfel de carduri îşi vor aştepta duminică 2 mai proprietarii la sediul central din Kiseleff, într-o acţiune în care noilor înscrişi în partid li se vor înmâna carnetele de membru al formaţiunii. În acest scop, conducerea social-democrată a perfectat o serie de înţelegeri comerciale pentru formarea unei reţele de parteneri - teatre, cinematografe, magazine, restaurante.
Conducerea social-democrată a găsit noi metode de atragere de membri în partid. Cum practica berii şi micilor de 1 mai nu au însemnat altceva decât găuri în bugetul partidului şi mai puţin adeziuni la partid, noua conducere PSD a decis să ofere pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, carduri de membru noilor înscrişi în PSD, cu care aceştia pot obţine reduceri la teatre, filme, restaurante, magazine, evenimente organizate pe litoral.
Potrivit unor surse social-demnocrate, citate de Mediafax, discount-urile oferite de cardurile de nou membru PSD pot fi obţinute datorită formării unei reţele de parteneri - teatre, cinematografe, magazine, restaurante.
Aceşi parteneri vor acorda respectivele discount-uri în momentul în care se va prezenta cardul de nou membru PSD, în baza unui sistem electronic la care toţi aceşti parteneri sunt parte, au explicat sursele citate.
"Există un sistem informatic prin care diferiţi parteneri - teatre, cinematografe, magazine, restaurante - acordă reduceri posesorilor de card de nou membru PSD. Aceasta este inovaţia în politică a lui Ponta. Reprezintă un alt mod de a face politică. Este o inovaţie, nu s-a mai făcut aşa ceva până în momentul de faţă", au precizat sursele citate.
Pentru a oficializa noua tactică de racolare de noi membri, pe 2 Mai, la sediul central al PSD din Şoseaua Kiseleff, se va organiza un eveniment special, unde preşedintele PSD, Victor Ponta, va oferi cardurile de nou membru celor proaspăt înscrişi în partid.
PSD a pregătit în acest scop 3.000 de astfel de carduri, care vor fi oferite noilor membri ai partidului şi în organizaţiile locale ale partidului, nu numai la nivel central.
Noile carduri de membru PSD sunt de culoare roşie, au sigla PSD şi adresa de site www.psd.ro, conţin înscrisul "Victor Ponta - preşedinte PSD" şi semnătura olografă a acestuia. De asemenea, pe aceste carduri mai scrie: "Membru PSD, nr. ....", "Vreau Viaţă prosperă, România corectă, Sprijin pentru cei slabi, străzi, spitale, şcoli moderne, respect pentru cei în vârstă". Pe verso scrie "Luptăm împotriva nedreptăţii, mizeriei, corupţiei, abuzurilor, sărăciei".
Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close