Antena 3 CNN Politică Cristian Preda: Europarlamentarii PDL, invitaţi la întrunirea de la Snagov

Cristian Preda: Europarlamentarii PDL, invitaţi la întrunirea de la Snagov

Cristian Preda: Europarlamentarii PDL, invitaţi la întrunirea de la Snagov
18 Iun 2010   •   15:06

Europarlamentarii PDL vor fi şi ei prezenţi la întâlnirea de duminică de la Snagov, acolo unde se vor căuta o serie de răspunsuri la problema remanierii şi restructurării, dar şi a sperijinului pentru măsurile de austeritate propuse de guvern, scrie eurodeputatul Cristian Preda pe blogul său.

?Se vorbeşte de mai multe zile despre remaniere şi restructurare. Ca şi în alte cazuri, se folosesc mai degrabă zvonuri, aluzii, idei imprecise.m Cred că discuţia ar trebui concentrată în jurul următoarelor întrebări: - există o viziune alternativă despre guvernare şi, în primul rând, soluţii de reluare a creşterii, în lipsa cărora austeritatea nu produce decât o inhibare a consumului? - există o susţinere politică în PDL pentru o asemenea schimbare? - pot fi găsiţi parteneri de încredere pentru o nouă formulă de guvernare, care să dea mai multă stabilitate executivului? - există persoane mai competente decât cele din actualul guvern şi care să fie dispuse să asume guvernarea în condiţiile de astăzi, sau există doar cârcotaşi lipsiţi de orice soluţie? - last, but not least: poate fi diminuată tensiunea socială semnificativă acumulată în ultima vreme? Orice schimbare va fi inutilă dacă nu va fi bazată pe răspunsuri clare la întrebările de mai sus? scrie Preda.

?Am speranţa că o parte din răspunsuri vor fi formulate la întâlnirea PDL de duminică seara, de la Snagov, unde au fost invitaţi şi deputaţii europeni ai partidului de guvernământ? conchide europarlamentarul PDL.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: cristian preda
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close