Antena 3 CNN Politică Clement Negruţ, încă un parlamentar PDL care ar vota moţiunea de cenzură a Opoziţiei

Clement Negruţ, încă un parlamentar PDL care ar vota moţiunea de cenzură a Opoziţiei

Clement Negruţ, încă un parlamentar PDL care ar vota moţiunea de cenzură a Opoziţiei
Sursa foto: Clement Negruþ
03 Iun 2010   •   17:54

Deputatul PDL de Alba, Clement Negruţ o ia pe urmele colegului de la Iaşi Daniel Oajdea. Parlamentarul democrat-liberal a anunţat că va vota pentru moţiunea de cenzură democrat-liberală dacă nu se garantează nediminuarea cu 15% a pensiilor sub cuantumul de 1.000 de RON, arată "Informaţia de Alba". Negruţ devine astfel al patrulea parlamentar democrat-liberal care-şi asumă o poziţie critică publică la adresa măsurilor de austeritate ale actualei guvernări, după Daniel Oajdea, Georgică Severin şi senatorul Iulian Bădescu, ultimul proaspăt plecat la PSD, după ce l-a acuzat pe premierul Emil Boc că le-a impus parlamentarilor să susţină măsurile de austeritate sau vor fi excluşi.

?Eu nu pot să ignor ceea ce oamenii care m-au votat mi-au transmis. În ultimele săptămâni am luat din nou colegiul la picior şi ştiu că foarte mulţi pensionari vor avea probleme vitale de supravieţuire. Oamenii aceştia cu pensii mici abia se descurcă acum să îşi plătească medicamentele şi facturile. Ce o să se întâmple cu ei? Nu pot să votez aşa ceva?, a declarat joi parlamentarul PD-L.

Negruţ a mai afirmat chiar că este dispus să voteze moţiunea de cenzură, dacă pensiile sub acest prag critic vor fi reduse. Până atunci el va depune un amendament la proiectul de lege pe care Guvernul îşi va anagaja răspunderea, prin care cere ca aceste pensii să fie salvate şi să fie scutite de scăderea cu 15% a cuantumului lor.
?Dacă acest amendament al meu nu va trece, atunci este foarte posibil să votez această moţiune de cenzură?, a mai spus deputatul democrat.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close