Antena 3 CNN Politică Marko Bela: Este posibil un parteneriat între PD-L şi UDMR pentru formarea unui guvern

Marko Bela: Este posibil un parteneriat între PD-L şi UDMR pentru formarea unui guvern

Marko Bela: Este posibil un parteneriat între PD-L şi UDMR pentru formarea unui guvern
13 Dec 2009   •   12:46

?Ne-am întâlnit să detaliem nişte principii de colaborare, să vedem dacă putem forma o majoritate, un parteneriat între PD-L şi UDMR, şi, subliniez, acest lucru în timp ce aşteptăm decizia Curţii Constituţionale. Numai după desemnarea preşedintelui poate fi vorba de negocieri pentru formarea unui nou guvern?, a declarat Marko Bela, liderul UDMR.

Liderii UDMR discută, duminică, cu cei ai PD-L pentru formarea unui guvern. PD-L a demarat o consultare preliminară cu principalele forţe poltiice care vor susţine un guvern de drepata în România.

"Este posibil un parteneriat între PD-L şi UDMR, şi pot afirma că am reuşit să convenim principiile pe baza căropra am putea să colaborăm", a spus Marko Bela.


?Azi am continuat discuţiile pe care le-am început în această săptămână, în jurul nucleului PD-L - UDMR, în vederea constituirii unei majorităţi parlamentare, care să susţină un guvern solid în anii următori. Am discutat principii în vederea guvernării?, a spus Emil Boc la ieşirea de la negocierile cu UDMR.

?Avem un numitor comun, o majoritate sănătoasă pentru guvernul României, care ar include PD-L, PNL, UDMR şi grupul independenţilor?, a explicat Emil Boc.

?Este posibilă o coaliţie restrânsă cu PD-L şi UDMR dar am dori şi o colaborare cu PNL. E de dorit aşa ceva într-o astfel de situaţie economică?, a precizat Marko Bela.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close