Antena 3 CNN Politică Miron Cozma îşi anunţă candidatura la preşedinţie: Primii arestaţi, Iliescu, Băsescu şi Constantinescu

Miron Cozma îşi anunţă candidatura la preşedinţie: Primii arestaţi, Iliescu, Băsescu şi Constantinescu

Miron Cozma îşi anunţă candidatura la preşedinţie: Primii arestaţi, Iliescu, Băsescu şi Constantinescu
Sursa foto: miron cozma
18 Iun 2009   •   08:30

Luceafărul huilei s-a hotărât să candideze la preşedinţia României, după ce va înscrie, la jumătatea lunii viitoare, Partidul Muncii la tribunal.
"V-aţi pus vreodată întrebarea pe cine aşteptă cei 75% dintre români care nu au votat? Vă spun eu: pe Miron Cozma preşedinte!".
El susţine că va candida chiar dacă justiţia nu îi va reda drepturile civile, doar pentru a arăta ?lumii întregi nedreptăţile care se comit la noi în ţară" .
"Dacă ajung preşedinte, voi stârpi corupţia care a cotropit toată ţara asta, şi am să încep de sus, cu toţi cei care au fost preşedinţi. Primii trei arestaţi vor fi Iliescu, Băsescu şi Constantinescu, pentru că sunt nişte criminali şi se fac vinovaţi, între altele, de genocid", declara Cozma pentru Inpolitics.ro.
Pentru campania electorală, el promite o componentă specială pentru deţinuţii din România, inspirat din viaţa pe care a petrecut-o după gratii, pentru că ?noi suntem o ţară care nu respectă drepturile acestora şi are un sistem penitenciar depăşit. Ca unul care ştie ce spune, consider că puşcăriile româneşti nu sunt altceva decât o şcoală a infracţiunii, în care cei de după gratii se califică strălucit în meseria de hoţ şi criminal".

Miron Cozma s-a mai arătat deranjat de faptul că România va fi reprezentată în Parlamentul European de Gigi Becali sau Elena Băsescu: "îmi stric ziua numai dacă mă gândesc la asta....Adevărata problemă este motivul pentru care românii au ajuns să voteze asemenea personaje de bâlci, dar sper să ofer, eu însumi, în toamnă, alternativa la această situaţie jenantă!"

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Miron Cozma
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close