Antena 3 CNN Politică Monica Columbeanu, "interfaţa" candidatului prezidenţial Nati Meir

Monica Columbeanu, "interfaţa" candidatului prezidenţial Nati Meir

Monica Columbeanu, "interfaţa" candidatului prezidenţial Nati Meir
Sursa foto: Monica Columbeanu
25 Mai 2009   •   16:35

Monica Columbeanu va fi purtătorul de cuvânt al candidatului la preşedinţie Nati Meir. Fostul parlamentar a anunţat luni noua achiziţie în staff-ul său de campanie, după ce la lansarea candidaturii sale Monica Columbeanu a fost cea carea făcut pe maestrul de ceremonii.
"Facem o istorie care spun că Monica Columbeanu, în clipa asta, a intrat în politica românească. Din clipa asta ea s-a făcut purtătorul de cuvânt al meu, al candidatului la Preşedinţie din România", a declarat Nati Meir.
El a susţinut că i-a fost foarte greu să o convingă pe Columbeanu să accepte acest rol, dar acum formează un tandem.
"Şi cu ea am stat de vorbă foarte mult, şi cu soţul ei, şi când mi-a dat acordul am ştiut că am făcut istorie pentru România", a mai spus Meir.
Noul purtător de cuvânt a ţinut să sublinieze că rolul ei va fi transmiterea de mesaje. Onorariul pentru această performanţă va rămâne însă ?confidenţial?.
"Am înţeles că funcţia mea ar fi de purtător de cuvânt, aşadar de transmitere de mesaje. Voi fi interfaţa domnului Nati Meir, interfaţa domnului cu dumneavoastră", a arătat Monica Columbeanu.
Ea a explicat că a acceptat oferta lui Nati Meir mai puţin pentru bani şi mai mult pentru că urmează cursurile unei facultăţi de comunicare.
"Doresc să pun în practică ceea ce am învăţat acolo, ceea ce acum ştiu doar în teorie. Este o mare şansă pentru mine această... şansă pe care mi-a dat-o domnul Nati Meir", a mai spus Monica Columbeanu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close