Antena 3 CNN Politică Pomeni electorale: Costiţă şi cârnaciori pentru alegătorii fideli (VIDEO)

Pomeni electorale: Costiţă şi cârnaciori pentru alegătorii fideli (VIDEO)

Pomeni electorale: Costiţă şi cârnaciori pentru alegătorii fideli (VIDEO)
17 Oct 2008   •   22:10

La un pas de campania electorală, candidaţii au ieşit la împărţit pomeni electorale. Reporterii Antenei1 l-au surprins, cu camera ascunsă, pe unul dintre candidaţii pentru Camera Deputaţilor din Judeţul Ilfov în timp ce împărţea cârnaţi, pateu de ficat şi costiţă de porc alegătorilor din Voluntari. Totul însoţit de calendare electorale şi îndemnuri de a se prezenta la vot pe 30 noiembrie.
Atunci când au realizat că sunt filmaţi împărţind stimulente pentru vot, oamenii lui Ion Bogaciu au trecut la ameninţări. Ba mai mult, l-au şi agresat pe reporterul Observatorului.
Ion Bogaciu, candidat pentru Camera Deputaţilor, susţine că cei care primeau pachetele îi sunt persoane apropiate. "Am împlinit 52 de ani acum trei zile şi cu ocazia împlinirii a 52 de ani, din ce mi-a dat Dumnezeu, ajut şi eu locuitorul care e vecinul meu din Voluntari. Dacă ar face toată România aşa, pensionarii ar duce-o mult mai bine", susţine Bogaciu. Locuitorii comunei susţin, însă, contrariul. Ei spun că oamenii de la PD-L i-au chemat la vot şi, după ce au primit pachetele, îndemnul a fost repetat.
Iată cum au împărţit oamenii lui Bogaciu pomenile electorale:

Observator

×
Subiecte în articol: Ilfov carnati
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close