Antena 3 CNN Politică EBA încurcă traficul. A fost pană sau parcare tipică "piţipoancelor de Dorobanţi"? (VIDEO)

EBA încurcă traficul. A fost pană sau parcare tipică "piţipoancelor de Dorobanţi"? (VIDEO)

EBA încurcă traficul. A fost pană sau parcare tipică "piţipoancelor de Dorobanţi"? (VIDEO)
Sursa foto: Range Rover
23 Apr 2009   •   22:57

Parcarea neinspirată pe care a făcut-o fiica cea mică a preşedintelui, în cursul zilei de joi, pe Calea Dorobanţi a stârnit un adevărat val de comentarii. EBA, unul dintre cele mai cunoscute numere de înmatriculare din ţară şi totodată, bradul electoral pentru pentru europarlamentare al Elenei Băsescu, se află din nou, în mijlocul unor controverse.

Autoturismul Elenei Băsescu a fost parcat perpendicular pe Calea Dorobanţi, după cum se poate observa în imaginile următoare.



Maşina a rămas ore bune în acelaşi loc. Într-un final, Elena Băsescu a spus că a rămas în pană , încercând să explice poziţia acesteia.

Să fi fost vorba despre o pană, aşa cum a explicat chiar Elena Băsescu la câteva ore de la ?incident? sau despre o parcare demnă de o ?piţipoancă de Dorobanţi?, aşa cum o vede Mugur Ciuvică, invitat la Sinteza Zilei?

?Domnişoara a parcat tipic pentru o piţipoancă de Dorobanţi. E o vrăjeală, ce pană... A parcat acolo, că aşa parchează şmecherii de Dorobanţi. Maşina e parcată perpendicular pe şosea. Ea a blocat două benzi de circulaţie. Este evident că fata a avut treabă în zona respectivă şi, ca o fată de Dorobanţi care se respectă, a parcat cum au vrut muşchii ei?, a spus Mugur Ciuvică în emisiunea Sinteza Zilei.



?Peste tot, ea parchează unde vrea ea şi unde are treabă. Dacă a avut treabă în mijlocul străzii, acolo a parcat. Apoi a zis ca a avut pană?, a concluzionat Ciuvică.

?Bine ca n-a rămas cu candidatura în mijlocul drumului, având în vedere că şi candidatura e ca maşina: EBA?, a adăugat Mircea Badea.

O ultimă variantă referitoare la motivul parcării Land Rover-ului în mijlocul Dorobanţiului a fost oferită tot de Mircea Badea. ?O fi rămas fără benzină...?, a spus prezentatorul emisiunii ?În gura presei?.


Antena3.ro


Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close