Antena 3 CNN Politică Băsescu către Udrea: "Ce faci, nu te mai bagi la Guverne?" Udrea: "E un Guvern mic!"

Băsescu către Udrea: "Ce faci, nu te mai bagi la Guverne?" Udrea: "E un Guvern mic!"

Băsescu către Udrea: <i>"Ce faci, nu te mai bagi la Guverne?"</i> Udrea: <i>"E un Guvern mic!"</i>
23 Oct 2009   •   14:06

Traian Băsescu a vizitat vineri principalele încăperi din sediul său de campanie, situat în centrul vechi al Capitalei. Relaxat şi îmbrăcat lejer, şeful statului a sosit la volanul unui autoturism Logan, fiind întâmpinat de câţiva reprezentanţi PDL, printre care Cristian Rădulescu, Liviu Negoiţă, Elena Udrea şi Sebastian Lăzoroiu. La vederea Elenei Udrea, şeful statului şi-a permis o glumă întrebând-o dacă mai vrea să mai fie în guvern. "Prea mic" guvernul ca să mai merite efortul, a sugerat Udrea. Surse democrat-liberale susţin că premierul desemnat Lucian Croitoru ar putea comasa Ministerul Turismului, condus în acest moemnt de Udrea, în cadrul viziunii sale referitoare la un Executiv mai redus format doar din 14 ministere.

Însoţit de o armată de jurnalişti, dar şi de mai multe persoane din staff-ul său electoral, preşedintele în exerciţiu a colindat zâmbitor clădirea din zona Lipscani unde va petrece mult timp de-a lungul celor 30 de zile de campanie electorală.
La un moment dat, zărind-o pe Elena Udrea a întrebat-o râzând: "Ce faci, nu te mai bagi la Guverne?". "Este un guvern mic" a replicat Udrea. Cu doar o zi în urmă ministrul Turismului anunţa că a decis să nu facă parte din Cabinetul Croitoru, dorind să evite ca PSD şi PNL să invoce prezenţa sa ca pretext pentru un vot negativ.

Şeful statului a întrebat dacă are un birou în acest sediu de campanie. Se pare că toată aparatura necesară a fost deja instalată pentru ca preşedintele să nu duca lipsa biroului din Cotroceni.

România a intrat de astăzi oficial în campanie electorală. Candidaţii au o lună de zile la dispoziţie să îi convingă pe români că ei sunt cei mai potriviţi pentru cea mai înaltă funcţie în stat. Opt candidaţi s-au înregistrat până acum la Biroul Electoral Central, iar susţinătorii lor au intrat deja în febra campaniei. Încă de la miezul nopţii, partidele au început să împănzească oraşele ţării cu afişe şi bannere electorale.



Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close