Antena 3 CNN Politică Valeriu Zgonea şi Bogdan Olteanu, lăsaţi lefteri de neveste după divorţ

Valeriu Zgonea şi Bogdan Olteanu, lăsaţi lefteri de neveste după divorţ

Valeriu Zgonea şi Bogdan Olteanu, lăsaţi lefteri de neveste după divorţ
Sursa foto: Valeriu Zgonea
12 Iun 2009   •   18:22

Social-democratul Valeriu Zgonea şi liberalul Bogdan Olteanu mai au ceva în comun, înafară de politică. Ambii s-au despărţit recent de neveste, plătind scump divorţul de fosta jumătate. Zgonea a rămas fără două case şi un teren intravilan. Olteanu a contribuit cu o cotă similară de imobile, la care a mai adăugat o maşină şi diverse obiecte de artă, în timp ce conturile celor doi politicieni s-au micşorat.
Partajul l-a lăsat pe deputatul PSD, Valeriu Zgonea, fără două case şi un teren intravilan, evaluate la 625 de milioane de lei vechi. În declaraţia sa de avere reacualizată, Zgonea susţine că a înstrăinat fostei soţii, Cristina Grigoreta, un apartament în Bucureşti, cu o suprafaţă de 70 de metri pătraţi, o casă de vacanţă de 84 de metri pătraţi în judeţul Dolj şi terenul aferent de 1375 de metri pătraţi
Zgonea mai declară 24.000 de euro în două conturi bancare şi un credit de 23.000 de euro, scadent în 2020.
La rândul său, pe vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu divorţul de Cristina Andone l-a costat o casă de locuit de 184 de metri pătraţi situată în sectorul 1 în Capitală, deţinută împreună cu soţia, şi casa de vacanţă din comuna Adunaţii Copăceni care avea o suprafaţă de 54,2 metri pătraţi şi era trecutaă doar pe numele soţiei.

De asemenea, din declaraţia de avere a liberalului a dispărut maşina pe care o declara în decembrie, un Citroen C3, dar şi două desene semnate Emilio Greco, în valoare de 10.000 de euro, şi 8 picturi semnate Carmen Nistorescu în valoare de 1.500 de euro.

În decembrie, Olteanu avea în conturi 64.134 de lei şi 10.443 de euro. În prezent mai declară 38.923 de lei şi un împrumut de 200.000 de lei luat de la Caterina Olteanu.
Liberalul a mai rămas cu două carduri de credit de 21.260 de lei, el terminând de plătit un credit de 54.819 de euro.
Antena3.ro

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close