Antena 3 CNN Actualitate Cinci vrăjitoare au început la Cluj un ritual de desfacere a blestemului flăcării violet (VIDEO)

Cinci vrăjitoare au început la Cluj un ritual de desfacere a blestemului flăcării violet (VIDEO)

Cinci vrăjitoare au început la Cluj un ritual de desfacere a blestemului flăcării violet (VIDEO)
Sursa foto: Vrajitoare
06 Feb 2010   •   13:14

Politicienii mai au o şansă să fie apăraţi de flacăra violet. Cinci vrăjitoare au început, vineri seară, la Cluj-Napoca, un ritual prin care vor să desfacă blestemul flăcării. Ritualul va dura nouă zile şi nouă nopţi. Vrăjitoarele, din Cluj, Buftea şi Bucureşti, susţin că vor face descântece atât pe malul Someşului, cât şi în pădurea şi cimitirul din comuna Baciu.

Aşezate în semicerc pe un cearceaf violet, vrăjitoarele fac incantaţii asupra unui ceaun în care arde focul şi rotesc deasupra câte o scoică sau un băţ de lemn. Toate au pe cap câte un batic de aceeaşi culoare şi fiecare spune, pe rând, un descântec.

"Am potolit şi am îndepărtat flacăra răului şi a blestemului din Parlamentul României care a fost dat prin stol de păsări negre. Să se îndepărteze tot răul, tot farmecul din Parlament, să nu mai fie ceartă şi dezbinare şi să aibă linişte şi să aibă loc împreunarea puterilor şi a forţelor", spune una din vrăjitoare.

Mai mult, tămăduitoarea Sandra explică faptul că flacăra violet a fost un secret al vrăjitoarelor dar că, odată ce a fost descoperit, vrăjitoarele au decis că trebuie să îl facă public. "Culoarea violet este pentru minte, pentru capacitate mentală puternică şi pentru putere. Noi, cele cinci vrăjitoare am descoperit că pe tărâmul Clujului sunt farmece şi blesteme foarte mari şi foarte mulţi oameni afectaţi, iar noi putem să le alungăm prin culoarea violet şi prin forţa violet."

Ritualul va dura nouă zile şi nouă nopţi, perioadă în care cele cinci vrăjitoare se vor lupta să "alunge farmecele şi blestemele din Parlamentul României".



Antena 3

×
Subiecte în articol: flacara violet
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close