Antena 3 CNN Actualitate Cine este campionul naţional la ultimul sport naţional: discreditarea României?

Cine este campionul naţional la ultimul sport naţional: discreditarea României?

Cine este campionul naţional la ultimul sport naţional: discreditarea României?
21 Oct 2008   •   22:10

?Sinteza Zilei? de marţi seară a dezbătut tema ?Cine este campion la ultimul sport naţional: discreditarea României?? Invitatii emisiunii au fost Valentin Stan şi Ion Cristoiu. Cei doi invitaţi, împreună cu moderatorul emisiunii, Mihai Gâdea, au comentat motivul vizitei preşedintelui Traian Băsescu în Siria, precum şi viitoarele alegeri parlamentare.

Emisiunea a început cu prezentarea unor imagini din vizita preşedintelui Traian Băsescu în Siria. Motivul vizitei preşedintelui rămâne încă un mister pentru Ion Cristoiu. ?Discursul de la Otopeni nu m-a lămurit? a spus acesta. Potrivit declaraţiilor făcute de preşedinte la sosirea pe Otopeni, se pare că a fost o vizită pe motive economice.

Referitor la alegerile parlamentare care urmează, domnul Ion Cristoiu a spus: ?S-au spus multe prostii. Nu există colegiu câştigat dinainte.? Acesta a adăugat:? Sunt meciuri între oameni. Pentru prima oară, nu se mai bat partide, ci oameni.?

Făcând o comparaţie între meciul Steaua-Olympique Lyon şi alegerile parlamentare, Mihai Gâdea a evidenţiat cele mai importante ?meciuri? de la viitoarele alegeri. În acest sens, au fost prezentate principalele cupluri de contracandidaţi: Răzvan Teodorescu şi Crin Antonescu, Cristian Diaconescu şi Dida Drăgan, Ioan Talpeş şi Cristian Ţopescu, Elena Udrea şi Luminiţa Anghel.

Invitaţii emisiuni au mai comentat şi cazul Luminiţei Anghel al cărui spot publicitar la o cremă de faţă a fost interzis de CNA . Decizia CNA a fost luată în baza articolului 9 din Decizia nr. 792 din 30 septembrie 2008, Potrivit acestei hotărâri, spotul respectiv nu va putea fi difuzat în perioada 31 octombrie, ora 00:00 - 29 noiembrie, ora 7:00, astfel încât Luminiţa Anghel să nu fie favorizată prin mai mult spaţiu TV şi radio.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close