Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Constanţa a încercat să-şi decapiteze fiul cu un polizor electric

O femeie din Constanţa a încercat să-şi decapiteze fiul cu un polizor electric

O femeie din Constanţa a încercat să-şi decapiteze fiul cu un polizor electric
Sursa foto: femeie
19 Mai 2010   •   15:01

Un adolescent din judeţul Constanţa s-a aflat la un pas de moarte, după ce mama lui a încercat să-l decapiteze cu un polizor electric. Femeia în vârstă de 40 de ani le-a declarat poliţiştilor că a vrut să-l scape pe fiul ei "de chinuri".

Incidentul a avut loc în localitatea constănţeană Satu Nou. Femeia a luat, marţi după-amiază, un polizor electric portabil şi a mers în camera în care dormea fiul ei în vârstă de 17 ani. Ea a încercat să-i taie gâtul adolescentului, dar acesta a reuşit să se ferească, scăpând astfel cu o rană superficială la gât.

Poliţiştii au fost chemaţi la locul incidentului, iar femeia a fost dusă la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare. Băiatul a fost internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a şi rămas peste noapte, informează Mediafax. Autorităţile au descoperit ulterior şi un bilet scris de femeie cu textul: "Vreau să-l omor pe Mihai, să-l scap de toate chinurile ce-l aşteaptă".

Anchetatorii cred femeia îşi plănuia crima de mai multă vreme. Se pare că aceasta avea probleme financiare. "Se poate ca femeia să fi avut o cădere nervoasă, care să o fi împins la acest gest", a declarat Radu Croitoru, purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: decapitare mama
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close