Antena 3 CNN Actualitate Primele declaraţii ale supravieţuitorilor de la Petrila: ?M-am simtit ca şi cum aş fi îmbrăţişat moartea? (VIDEO)

Primele declaraţii ale supravieţuitorilor de la Petrila: ?M-am simtit ca şi cum aş fi îmbrăţişat moartea? (VIDEO)

Primele declaraţii ale supravieţuitorilor de la Petrila: ?M-am simtit ca şi cum aş fi îmbrăţişat moartea? (VIDEO)
16 Noi 2008   •   17:36

Solidaritate şi suferinţă par a fi cele două cuvinte care pot caracteriza starea în care se află acum supravieţuitorii tragediei de la Petrila. Nicolae Cristea, unul dintre minerii salvatori care au supravieţuit celei de-a doua explozii produse vineri la exploatarea minieră spune că s-ar întoarce oricând înapoi în mină dacă ortacii ar avea nevoie de ajutorul său. Acestea sunt primele declaraţii pe care supravieţuitorii tragediei de la Petrila le-au oferit presei.
?M-am simţit ca şi cum aş fi îmbrăţişat moartea?, spune un alt supravieţuitor, tată a doi copii. Şi el se va întoarce în mină imediat ce starea de sănătate îi va permite: ?Dacă aş avea o altă opţiune nu m-aş întoarce, dar aşa, mai am patru ani şi sper să apuc să ies la pensie?. El a adăugat că nimeni nu i-a obligat pe mineri să coboare sâmbăta în mină, ci au coborât de bună-voie, din necesitatea de a câştiga un ban în plus.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close