Antena 3 CNN Actualitate Protocol între Videanu şi Federaţia Naţională Mine Energie: Salariile rămân la fel, dar nu organizaţi proteste (VIDEO)

Protocol între Videanu şi Federaţia Naţională Mine Energie: Salariile rămân la fel, dar nu organizaţi proteste (VIDEO)

Protocol între Videanu şi Federaţia Naţională Mine Energie: Salariile rămân la fel, dar nu organizaţi proteste (VIDEO)
Sursa foto: ciutacu
24 Mai 2010   •   23:00

Măsuri de criză, dar nu pentru toţi. În schimbul ?tăcerii?, unii bugetari îşi vor păstra drepturile salariale neschimbate, chiar şi după anunţarea reducerii cu 25% a veniturilor pentru personalul bugetar. Informaţia a fost prezentată în emisiunea Vorbe Grele, moderată de Victor Ciutacu.

Jurnalistul a citit dintr-un protocol încheiat în 14 aprilie 2010, cu trei săptămâni înainte de anunţarea măsurilor de reducere a cheltuielilor la bugetul de stat, între Ministrul Economiei Adrian Videanu şi preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie, Marin Condescu.

În document se stipulează faptul că angajaţii SNLO, Nclear Electrica precum şi ai complexelor energetice Turceni şi Rovinari îşi vor păstra drepturile salariale neschimbate.

În schimb, pe toată durata cât acest protocol este în vigoare, angajaţii acestor companii de stat nu vor organiza proteste.

Premierul Emil Boc declara în urmă cu o săptămână că reducerile salariale de 25% se vor aplica şi în cazul angajaţilor din companiile de stat.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: salarii Videanu energie
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close