Antena 3 CNN Actualitate Tânără din Nigeria, prostituată de lux în Timişoara şi studentă la medicină în Bucureşti (VIDEO)

Tânără din Nigeria, prostituată de lux în Timişoara şi studentă la medicină în Bucureşti (VIDEO)

Tânără din Nigeria, prostituată de lux în Timişoara şi studentă la medicină în Bucureşti (VIDEO)
Sursa foto: femeie
20 Feb 2010   •   21:29

Cea mai veche meserie din lume este, pe vremuri de criză, una foarte sigură. O studentă din Timişoara făcea săptămânal naveta la Bucureşti special ca să se prostitueze într-un bordel de lux. Nu venea oricum, ci cu avionul! Ştia, probabil că timpul înseamnă bani. Câştiga destul cât să zboare săptămână de săptămână la clasa I. Aceasta este, pe scurt, povestea unei tinere de 27 de ani, mulatră, venită tocmai din Nigeria să studieze medicina în România.

Tânăra a venit în România de mai bine de 7 ani. Este studentă la medicină în ultimul an la Timişoara! O poveste simplă! S-a complicat brusc atunci când poliţiştii au descins într-un apartament din sectorul 3 al capitalei. Bănuiau că acolo se ascunde un bordel.


Tânăra venea la Bucuresti de 2,3 ori pe săptămână pe calea aerului. Călătorea asemeni unui director de companie. Preţul biletului dus întors Timişoara - Bucureşti nu era pentru ea o problemă. Câştigă aceşti bani în cel mult o oră.

Numele de scenă era Isabela. După o noapte de muncă ajungea să câştige şi 1500 de lei. Asta în afară de cele 20 de procente care le reveneau peştilor ei.

Descinderea poliţiştilor a pus capăt unei afaceri extrem de prospere. În mai multe apartamente din capitală se prostituau 7 fete. Erau controlate de un grup de proxeneţi care s-au îmbogăţit de pe urma lor.

Proxeneţii au fost reţinuţi. Studenta navetistă alături de celelalte prostituate sunt cercetate de către poliţişti.




Observator




×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close