Antena 3 CNN Economic Auto Emisiunea Top Gear, "Decapotabile în România", difuzată de BBC (VEZI IMAGINI DIN EMISIUNE)

Emisiunea Top Gear, "Decapotabile în România", difuzată de BBC (VEZI IMAGINI DIN EMISIUNE)

Emisiunea Top Gear, "Decapotabile în România", difuzată de BBC (VEZI IMAGINI DIN EMISIUNE)
16 Noi 2009   •   14:44

Materialul realizat de echipa Top Gear în România a fost difuzat de postul de televiziune BBC pe 15 noiembrie. Emisiunea "Decapotabile în România" a fost filmată în mai multe locaţii din ţară: Palatul Parlamentului, la Mamaia şi pe Transfăgărăşan.

Surprizele pentru Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, celebrii prezentatori ai Top Gear, au început din staţiunea Mamaia. ?Ne imaginam că în România este plin de vaci şi de oameni care aruncă cu pietre în ţigani. În schimb am găsit asta...?, spune Clarkson la începutul materialului. Cei trei au fost uimiţi să descopere că românii nu numai că nu erau impresionaţi de maşinile cu care veniseră în ţara noastră (Lamborghini, Ferrari şi Aston Martin), ba chiar în faţa unui hotel din Mamaia erau parcate majoritatea modelelor recente ale aceloraşi mărci.



În parcarea respectivă au văzut şi o Dacia Sandero, iar apoi au aflat că trebuie să ajungă pe Transfăgărăşan, ?un drum construit pe vremea dictatorului Ceauşescu, considerat unul dintre cele mai bune din lume?. Pe Autostrada Soarelui s-au luat la intrecere, aşa cum se întâmplă în cursele americane ? un start lansat. Surpriza a venit de la o Dacia Sandero care i-a depăşit la un moment dat pe A2. În Bucureşti cei trei au fost uimiţi de dimensiunile impresionante Casei Poporului, în subsolurile ale căreia au filmat o parte din emisiune.



Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, celebrii prezentatori ai Top Gear, au fost filmaţi anul acesta în România, la Palatul Parlamentului, Mamaia şi pe Transfăgărăşan. Cei trei s-au aflat la volanul a trei maşini: Ferrari, Lamborghini şi Aston Martin. Emisiunea Top Gear are o audienţă săptămânală de peste şapte milione de telespectatori live în Marea Britanie şi mai mult de 300 de milioane la nivel mondial.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: top gear Ferrari
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close